locum.se

Entré till Handens sjukhus, tegelbyggnad, lövträd, gräsmatta, två bilar står parkerade bredvid entrén.
Entré till Handens sjukhus, tegelbyggnad, lövträd, gräsmatta, två bilar står parkerade bredvid entrén.

Handens sjukhus

Handens sjukhus hittar du i Haninge kommun, söder om Stockholm och erbjuder vård inom olika områden.

Locum förvaltar idag den cirka 30 000 kvadratmeter stora vårdfastigheten som ligger två mil söder om Stockholm på väg ut mot Nynäshamn.

Sjukhuset erbjuder vård inom olika områden som specialistvård, vårdcentral, barnmorskemottagning, närakut och barn- och ungdomsmottagning. Huvudentrén är öppen alla dagar mellan 06:45 och 19:00 då informationsdisken är bemannad. 

Händer i huset, rubriken till vänster, är platsen där du hittar information som rör vårdfastigheten. Här finns aktuella byggprojekt och störningar i fastigheten som kan påverka den dagliga driften på sjukhuset.

Vissa sjukhus och fastigheter använder Locums tjänster inom lokalvård, telefoni och vaktmästeri. Läs mer om tjänsterna här.

Allmän yta entré Sollentuna sjukhus

Lediga lokaler

Söker du en lokal för vård, kontor, utbildning eller butik? Just nu finns det lediga lokaler att hyra på detta sjukhus.

Se alla lediga lokaler

 

Historik. Handens sjukhus var det första av fyra sjukhus som byggdes utifrån en plan från Storstockholms sjukvårdsberedning. Planen antogs av landstinget 1964 och innebar att ett 15-tal så kallade annexsjukhus skulle byggas runt om i länet. I december 1966 påbörjades grundgrävningen för Handen, och sjukhuset invigdes i februari 1970. Detta var det första av fyra i vad som kallades den första generationens annexsjukhus.

 

 

1970
invigdes sjukhuset
30 000 kvm
förvaltas av Locum
Ring 112
vid livshotande tillstånd