Håll Nollans säkerhetspush Löwenströmska sjukhuset

Den 19 september höll Locum en säkerhetspush tillsammans med entreprenörer och driften för att åskådliggöra att samarbete har en avgörande betydelse för en olycksfri bygg- och anläggningsbransch.

Håll Nollan är en uppmaning och en påminnelse om en av de absolut viktigaste frågorna för oss som jobbar i bygg- och fastighetsbranschen i Sverige – att ingen ska skada sig på våra byggarbetsplatser.

Det här är fjärde gången Locum är med på en säkerhetspush och extra roligt att även Löwenströmska sjukhuset var med i år. Projektområdeschef Rebecka Yrlid inledde och sedan fick Locum och Metrolit berätta om goda samarbetsexempel. Därefter hölls det en workshop kring kommunikation – som är årets tema för säkerhetspushen.

I filmen nedan kan du se ett smakprov från dagen med inslag från Danderyds sjukhus, Nacka sjukhuset och Löwenströmska sjukhuset.

 

"För oss är det självklart att delta på säkerhetspushen och i år är vi lite extra stolta då vi för första gången deltog med tre byggprojekt, vid  Löwenströmska sjukhuset, Nacka sjukhus och Danderyds sjukhus."

Björn Åsander, projektdirektör  Locum

bjorn.jpg

 

löwet1_800x490px_230919.jpgBildtext: Projektområdeschef Rebecka Yrlid, till vänster inledde säkerhetspushen och sedan fick Metrolit möjlighet att ta upp goda samarbetsexempel.

löwet2_800x490px_230919.jpgBildtext: Projektledare från Locum, driften och byggentreprenör var på plats för att samtala kring årets tema  kommunikation i byggprojekt.

>> Här kan du läsa mer om Håll Nollan och deras arbete kring säkrare byggarbetsplatser

Publicerad: 22 september 2023