Goda möjligheter till parkering för dig som cyklar

Du vet väl om att det finns flera olika ställen att parkera på för dig som cyklar till Sabbatsbergs sjukhus? Förutom cykelrummet, som färdigställdes 2018, finns det nu också flera cykelparkeringar utomhus.

Nu under sommaren har du kanske märkt att det är många som cyklar till arbetet och väljer att parkera i cykelrummet. Därför finns det nu också en cykelparkering utomhus för cirka 40 cyklar! Hälften av platserna är placerade under tak, vilket underlättar om vädret skulle visa sig från sin sämsta sida.

cykelställ_sabbatsberg_750x400px_210903.jpgBildtext: Nya cykelställ finns på sjukhusområdet. 

Det 80 kvadratmeter stora cykelrummet rymmer med lätthet 40 cyklar och är byggt för att du som cyklar till arbetet ska ha en trygg och säker plats att parkera din cykel på. Därför är rummet låst med två stycken kodlås och det finns också goda möjligheter att låsa fast din cykel i de utplacerade cykelställen inuti rummet.

cykelställ_sabbatsberg_750x500px_210903.jpg

Bildtext: Det låsbara cykelrummet för dig som arbetar på sjukhuset.

Samtliga dörrar och trösklar in till cykelrummet är rampförsedda och har automatisk dörröppning, vilket gör det lätt för dig att leda in din cykel. Dessutom är rummet utrustat med både vattenutkastare och slang för cykeltvätt som är fria att nyttja för den som behöver. 

Välkommen att parkera din cykel vid Sabbatsbergs sjukhus!

Publicerad: 8 september 2021