Vårdgivare

Hyresgästerna på Serafen domineras av vårdanknutna tjänster. Mycket av vården på Serafen är landstingsfinansierad. Det betyder att antingen är det Region Stockholm som själv står för vården, eller att den är upphandlad i konkurrens bland de privata alternativen. Det finns även vårdanknutna verksamheter här som är helt privata och finansierar sig själva. För kontakt med vården ring 1177 eller kontakta respektive vårdgivare nedan.

Samtliga vårdgivare på Serafen

För information, öppettider och telefonnummer, besök vårdguiden.

Capio Husläkarmottagning Serafen hittar du 1 tr upp i det stora tegelhuset mitt emot Stadshuset. Mitt på byggnaden står det Medicinska kliniken med guldbokstäver, där är även huvudingången. Antingen tar du trappan eller hissen en våning upp.

Capio Husläkarmottagning Serafen har Öppen läkar- och distriktssköterskemottagning varje vardag,  då kan du komma utan att boka tid.

Vår BVC-mottagning har egen telefontid och tidsbokning varje vardag.

Önskar du boka tid går det bra att göra det via läkarnas/distriktssköterskornas telefontid eller via kontakt med mottagningssköterskan eller någon av sekreterarna.

För information om telefonnummer och öppettider, besök vår hemsida.

Kiropraktisk behandling enligt Gonsteadmetoden som anses vara den mest specifika kiropraktiska tekniken. Tack vare denna teknik kan vi även ta hand om patienter med allvarligare problem i rygg och rörelseapparat. Läs mer på hemsidan.

Vi finns på bottenplan i port 2D

För information, öppettider och telefonnummer, besök vår hemsida.

Välkommen till Serafens barnmorskemottagning. Vi finns på våning 1, en trappa upp från huvudentrén.

Välkommen till oss om du är gravid eller önskar preventivmedel/ provtagning. Vi barnmorskor på Serafen erbjuder kostnadsfri mödravård och preventivmedelsrådgivning. Vi kan garantera dig en trygg vård av högsta kvalitet i vår trivsamma och välutrustad mottagning i Stockholm.

Vi erbjuder:

  • graviditetstester
  • mödrahälsovård
  • förlossningsförberedande kurs
  • nära samarbete med förlossningskliniker i Stockholm
  • preventivmedelsrådgivning
  • cellprovtagning
  • tolkhjälp
  • pappaföreläsning

För information, öppettider och telefonnummer, besök hemsida.

Vi bedriver vård inom gynekologi, hudsjukdomar, ortopedi och öron, näsa hals.

Serafens specialistmottagning gynekologi bemannas av 3 specialister med lång erfarenhet av öppenvårdsmottagning. Vi tar emot patienter från Stockholms Län med eller utan remiss. Akuttider dagligen. OBS Vi bedriver ej mödravård.

Serafens hudmottagning har lång erfarenhet inom diagnostik, behandling och uppföljning av hudsjukdomar, hudtumörer och hudkirurgi. Tidsbeställning gäller. 

Vi är 5 läkare som diagnostiserar samt behandlar barn och vuxna med sjukdomar inom Öron-Näs och Hals-området. Vi ser gärna att Ni har remiss till oss men tar även emot utan remiss. Vi har avtal med landstinget. Frikort gäller.

För information om öppettider och telefonnummer, besök vår hemsida.

Du finner Serafens Specialistmottagning på våning 1.