Vårdgivare

Hyresgästerna på Serafen domineras av vårdanknutna tjänster. Vården på sjukhuset är finansierat av Region Stockholm, alternativt upphandlad i konkurrens bland de privata alternativen. För kontakt med vården ring 1177 eller kontakta respektive vårdgivare nedan.

Samtliga vårdgivare på Serafen

Vi erbjuder specialistpsykiatrisk vård baserat på de regionala vårdprogrammen. För att få tid på någon av våra mottagningar behövs vanligen en remiss från din vårdcentral eller husläkare.

Alla våra mottagningar erbjuder basutredning för samtliga diagnoser. Om det efter avslutad basutredning finns behov av ytterligare vårdinsatser kommer vi hänvisa dig till en mottagning med just den specialistkompetensen. 

För information om öppettider och kontaktuppgifter, besök vår webb.

Capio Husläkarmottagning Serafen hittar du 1 tr upp i det stora tegelhuset mitt emot Stadshuset. Mitt på byggnaden står det Medicinska kliniken med guldbokstäver, där är även huvudingången. Antingen tar du trappan eller hissen en våning upp.
 

Capio Husläkarmottagning Serafen har Öppen läkar- och distriktssköterskemottagning varje vardag, då kan du komma utan att boka tid.

Vår BVC-mottagning har egen telefontid och tidsbokning varje vardag.

Önskar du boka tid går det bra att göra det via läkarnas eller distriktssköterskornas telefontid eller via kontakt med mottagningssköterskan eller någon av sekreterarna.

För information om öppettider och kontaktuppgifter, besök webben.

Vi finns på bottenplan i port 2D.

Kiropraktisk behandling enligt Gonsteadmetoden som anses vara den mest specifika kiropraktiska tekniken. Tack vare denna teknik kan vi även ta hand om patienter med allvarligare problem i rygg och rörelseapparat.

För information om öppettider och kontaktuppgifter, besök vår webb.

Kvartersakuten Serafen är nu en del av Capio. Efter sammanslagningen kommer personalen på Kvartersakuten Serafen fortsätta sitt arbete på Capio vårdcentral Kungsholmen. Detta innebär att vi kan erbjuda dig fortsatt kontakt med din husläkare. Om du önskar detta, kommer du behöva göra ett aktivt val och lista om dig till Capio vårdcentral Kungsholmen.

För information om öppettider och kontaktuppgifter, besök vår webb eller 1177.

Välkommen till Kungsholmens barnmorskemottagning.
Vi finns på våning 1, en trappa upp från huvudentrén.
 

Välkommen till oss om du är gravid eller önskar preventivmedel/ provtagning. Vi barnmorskor på Serafen erbjuder kostnadsfri mödravård och preventivmedelsrådgivning. Vi kan garantera dig en trygg vård av högsta kvalitet i vår trivsamma och välutrustad mottagning i Stockholm.

Vi erbjuder:

  • graviditetstester
  • mödrahälsovård
  • förlossningsförberedande kurs
  • nära samarbete med förlossningskliniker i Stockholm
  • preventivmedelsrådgivning
  • cellprovtagning
  • tolkhjälp
  • pappaföreläsning

För information om öppettider och kontaktuppgifter, besök vår webb eller 1177.

Välkommen till mottagningen för psykossjukdomar, Serafen.

Mottagningen, som tillhör Norra Stockholms psykiatri, tar främst emot patienter för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling av psykossjukdomar. Vi erbjuder psykiatrisk vård på specialistnivå utifrån de regionala vårdprogrammen.

Du kommer i kontakt med oss via remiss från till exempel din husläkare eller vårdcentral.

När du är i behov av akut psykiatrisk hjälp och bedömning kan du kontakta mobila akutenheten eller psykiatriska akutmottagningen.

För information om öppettider och kontaktuppgifter, besök vår webb eller 1177.

Vi bedriver vård inom gynekologi, hudsjukdomar, ortopedi och öron, näsa hals.

Du finner Serafens Specialistmottagning på våning 1.

Serafens specialistmottagning gynekologi bemannas av 3 specialister med lång erfarenhet av öppenvårdsmottagning. Vi tar emot patienter från Stockholms Län med eller utan remiss. Akuttider dagligen. OBS Vi bedriver ej mödravård.

Serafens hudmottagning har lång erfarenhet inom diagnostik, behandling och uppföljning av hudsjukdomar, hudtumörer och hudkirurgi. Tidsbeställning gäller. 

Vi är 5 läkare som diagnostiserar samt behandlar barn och vuxna med sjukdomar inom Öron-Näs och Hals-området. Vi ser gärna att Ni har remiss till oss men tar även emot utan remiss. Vi har avtal med landstinget. Frikort gäller.

För information om öppettider och kontaktuppgifter, besök vår webb eller 1177 Gyn eller 1177 Hud eller 1177 Öron, näsa, hals.