Gratis cykelservice lockade många besökare

Den 16 maj erbjöd vi gratis cykelservice till er som arbetar på Solna sjukhusområde. Drygt 140 cyklar blev servade under dagen och är nu redo för fortsatt miljösmart och hälsosam transport till jobbet.

Våra populära cykeldagar är tillbaka!

I vår besöker vi elva av våra sjukhusområden och erbjuder enklare cykelservice till vårdens anställda. Det gör vi för att underlätta för er som jobbar på sjukhusen att kunna cykla tryggt till och från arbetet.

20230516_095551.jpg

Den 16 maj landade turnén på Solna sjukhusområde. Vädergudarna var inte med oss i år heller och för tredje året i rad fick vi serva cyklar under regntunga moln. Tack till alla er medarbetare som ändå trotsade vädret och valde att lämna in sina cyklar under dagen!

20230516_081827.jpg

Bildtext: Förvaltningsområdeschef Annika Forslund och projektledare Ali Ebrahim hjälpte till att ta emot och lämna ut cyklar under dagen.

Under dagen fick vi hjälp av mekaniker från Cyklologen som kontrollerade belysning och bromsvajrar, pumpade däcken, såg över kärvande reglage och smörjde kedjor på de cyklar som lämnades in.

20230516_081441.jpg

De som lämnade in sin cykel hade även möjlighet att skriva upp sig som prenumeranter på vårt månatliga nyhetsbrev. Missade du det? Ingen fara! Skicka ett mejl till oss så skriver vi upp dig på listan.

Publicerad: 22 maj 2023