locum.se

Varmt välkomna Hälsa Hemma!

Varmt välkomna säger vi till Hälsa Hemma, en av våra nya hyresgäster på Solna sjukhusområde! Hälsa Hemma är en vårdcentral som erbjuder sina patienter en kombination mellan digital och fysisk vård genom deras app och genom hembesök.

Eva-Marie Rundgren.JPEG

- Vi trivs fantastiskt bra i lokalerna, ljust och luftigt. Vi har också upptäckt den fina sjukhusparken och närheten till Hagaparken där det går att ta en lunchpromenad eller äta sin medhavda lunch utomhus under sommaren och hösten, berättar Eva-Marie Rundgren, verksamhetschef och sjuksköterska på mottagningen.

Berätta om er verksamhet! 

- Hälsa Hemma är en vårdcentral som vill ta det digifysiska tänket kring vård till nästa nivå. Vi erbjuder våra patienter en kombination mellan digital och fysisk vård genom vår egen app och genom hembesök. Det är alltså väldigt sällan som vi faktiskt har patienter på mottagningen. När vi behöver träffa våra patienter fysiskt gör vi hembesök i deras hem eller på deras arbetsplats.

Hälsahemma2.JPEG

Vad gjorde att ni valde att hyra en lokal vid Solna sjukhusområde?

- Gamla Karolinska i Solna har en historia som är svår att bortse ifrån. Det ger en extra tyngd och matchar med vår vilja att ligga i framkant när det gäller innovation samt att ge våra patienter en riktigt god vård. Det ligger också strategiskt för oss som arbetar här för att ta oss till jobbet men även för att ta oss ut med våra elbilar runt om i Stockholm. 

Hälsahemma1.JPEG

Hur har lokalerna anpassats för er verksamhet?

- Vi har framför allt valt att fräscha upp lokalerna genom att måla väggarna och lägga nytt golv. Sen har vi även tagit ner några väggar för att skapa ett väntrum och reception samt ett öppet kontorslandskap. Och förbättrat personalutrymmena. Det har verkligen underlättat att lokalen redan var anpassad för vårdverksamhet, det har nog sparat oss flera månader av arbete.

Publicerad: 9 december 2022