Vårdgivare

Hyresgästerna på Jakobsberg domineras av vården och vårdanknutna tjänster. Mycket av vården på Jakobsberg är landstingsfinansierad. Det betyder att antingen är det Region Stockholm som själv står för vården, eller att den är upphandlad i konkurrens bland de privata alternativen. Det finns även vårdanknutna verksamheter här som är helt privata, och finansierar sig själva. För kontakt med vården ring 1177 eller kontakta respektive vårdgivare nedan.

Samtliga vårdgivare på Jakobsbergs sjukhus

För information om öppettider och telefonnummer, besök webben eller Vårdguiden.

För information om öppettider och telefonnummer, besök webben.

För mer information, besök webben

Här hittar du mer information om Capio psykiatri.

Du kan också få hjälp via Vårdguiden.

För information om öppettider och telefonnummer, besök webben eller Vårdguiden.

Vi finns på plan 3.

FOU nu arbetar med forskning och utveckling för äldre personer och för personer med funktionsnedsättning. FOU nu-verksamheten omfattar hela FoU-området av forskning, utvecklingsarbete, utvärdering och utbildning. Det arbete som bedrivs vid FOU nu baseras på ett kritiskt och vetenskapligt förhållningssätt. Arbetet vid FOU nu ska utgå från bästa tillgängliga kunskap (evidens) och praxis samt ha brukarnas/patienternas behov och önskemål i fokus.

FOU nu ägs av Region Stockholm samt de sju kommunerna Ekerö, Järfälla, Sigtuna, Sollentuna, Solna stad, Upplands-Bro och Upplands Väsby. För mer information, besök webben. 

Vi finns på Jakobsbergs sjukhus, plan 2. I vårt uppdrag ingår att service till sju vårdcentraler (både landstingsägda och privata) i Järfälla och Upplands-Bro under kvällar och helger då vårdcentralerna är stängda.

Till oss kan man vända sig med akuta besvär som till exempel:
- Infektion i luftvägarna
- Öroninflammation
- Halsfluss
- Urinvägsinfektion
- Sårskador
- Allergiska reaktioner

Man ska helst ringa först för rådgivning eller boka tid till doktor. För information om öppettider och telefonnummer, besök Vårdguiden.

Du finner geriatriken på plan 5. 

För mer information om öppettider och telefonnummer, besök webben.

Jakobsbergs vårdcentral är beläget i gatuplan på sjukhuset. 

Jakobsbergs vårdcentral har sedan hösten 2011 i uppdrag av Region Stockholm att vara en av länets fyra Akademiska vårdcentraler med planerad utökning under 2013 till åtta akademiska vårdcentraler. Tanken med Akademisk vårdcentral är att höja vårdkvaliteten för dig som patient genom att flytta utbildningsfrågor, kvalitetsarbete och forskning närmare personalen och studenterna i primärvården. Jakobsbergs vårdcentral kommer att vara navet för ökad samverkan med omgivande vårdcentraler, ASIH, Rehab, Geriatrik, Folktandvård, CeFAM, lärosäten med mera för att stärka patientnära forskning och studentutbildning. För information om öppettider och telefonnummer, besök Vårdguiden.

För information om öppettider och telefonnummer, besök Vårdguiden.

För information om öppettider och telefonnummer, besök Vårdguiden.

Minnesmottagningen finner du på plan 3, korridor K. 

För mer information, öppettider och telefonnummer, besök Vårdguiden.

Rehabilitering på mottagning, i hemmet eller dess närmiljö. Hos oss på Järfälla Rehab Nordväst träffar du erfaren och kompetent personal i välutvecklade team. Vi går igenom dina problem och utifrån dem tar vi fram en rehabiliteringsplan. Målet är att du ska kunna komma tillbaka till en fungerande vardag och ett så aktivt liv som möjligt. Vi träffas på mottagningen eller i hemmet. Du behöver ingen remiss för att komma till oss.

Du finner rehab på i korridor B Hos oss kan du boka tid till:

  • Arbetsterapeut 

  • Dietist 

  • Kiropraktor 

  • Sjukgymnast 

  • Hemrehabteam

  • Neuroteam 

För mer information, öppettider och telefonnummer, besök Vårdguiden.

För mer information och öppettider läs mer på Unilabs webb

För information om öppettider och telefonnummer, besök Vårdguiden.

För information om öppettider och telefonnummer, besök Vårdguiden.