Håll Nollans säkerhetspush på Nacka sjukhus

Den 19 september höll Locum en säkerhetspush tillsammans med entreprenörer och driften för att åskådliggöra att samarbete har en avgörande betydelse för en olycksfri bygg- och anläggningsbransch.

Håll Nollan är en uppmaning och en påminnelse om en av de absolut viktigaste frågorna för oss som jobbar i bygg- och fastighetsbranschen i Sverige – att ingen ska skada sig på våra byggarbetsplatser.

Det här är fjärde gången Locum är med på en säkerhetspush och extra roligt att även Nacka sjukhus var med i år. Projektområdeschef Rebecka Yrlid inledde och sedan fick Locum och Öhmans Bygg berätta om goda samarbetsexempel. Därefter hölls det en workshop kring kommunikation –som är årets tema för säkerhetspushen.

I filmen nedan kan du se ett smakprov från dagen med inslag från Danderyds sjukhus, Löwenströmska sjukhuset och Nacka sjukhuset.

"För oss är det självklart att delta på säkerhetspushen och i år är vi lite extra stolta då vi för första gången deltog med tre byggprojekt, vid Nacka sjukhus, Löwenströmska sjukhuset och Danderyds sjukhus."

Björn Åsander, projektdirektör  Locum

bjorn.jpg

 

sakerhetspush_800x521px_nacka_230919.jpgBildtext: Projektområdeschef Rebecka Yrlid inledde säkerhetspushen.

kristian_mikael_800x521px_nacka_230919.jpgBildtext: Kristian Antin, projektledare på Locum och Mikael Eklund, arbetsledare Öhmans Bygg berättar om goda exempel där samarbetet har fungerar väl i ett projekt.

>> Här kan du läsa mer om Håll Nollan och deras arbete kring säkrare byggarbetsplatser

Publicerad: 22 september 2023