Ansökan om tillträde till personalgarage

Ansökan skickas vidare till respektive arbetsgivare som bestämmer om du uppfyller respektive arbetsgivares kriterier för att få tillgång till personalgaragets låsta del. Är allt ok kommer du enligt turordning på kölistan kontaktas när tillträde kan ges.

Detta gäller för anställda vid Södersjukhuset AB:

  • Du som är tillsvidareanställd med Södersjukhuset AB som arbetsgivare kan ansöka om behörighet till sjukhusets personalparkering. Gäller ej tillsvidareanställd timanställning. 
  • Ni som ansöker för första gången kommer ställas i kö eller om plats finns, få access till personalgaraget.
  • När du har fått access är giltighetstiden 12 månader. Inom denna tid måste du göra en ny ansökan för att behålla accessen. Den gör du på samma sätt som den vanliga ansökan.
  • Tänk på att du själva måste ha koll på när 12 månader har passerat. Har ni inte inkommit med en förlängning inom 12 månader kommer accessen tas bort och en ny ansökan måste göras och ni placeras i kösystemet, om plats finns får ni access direkt.
  • Du får ett bekräftelsemail när du har fått din access.

Information om personuppgiftsbehandling

Genom att du fyller i denna ansökan kommer Locum AB att behandla dina personuppgifter. De uppgifter som behandlas är de du lämnar i ansökan nedan. Mer information om vår hantering av personuppgifter finns här 

Fyll i uppgifterna nedan