Nu är verksamheten ingång - häng med på en rundvandring

I mitten av maj lämnade vi över en ny större sterilteknisk enhet till verksamheten. Nu har de flyttat in och verksamheten är i full gång. Vi fick följa med på en rundvandring. Häng med du också!

Verksamheten i den nybyggda steriltekniska enheten är i full gång. Nyfikna som vi är frågade vi Susanna Hintermeier, biträdande vårdenhetschef på Steriltekniska enheten om vi fick komma på besök. Susanna välkomnade oss varmt på en rundtur. Det var mycket intressant att få se hur enheten fungerar i praktiken och hur de nya lokalerna hjälper till att effektivisera verksamheten. Vi passade på att filma så att även du kan följa med på en rundvandring.

Att lyssna bygger framgång

Att ha roligt på jobbet och vara lyhörda inför varandras behov underlättade mycket när det var dags att bygga en ny steriltekniskt enhet.  Det stod klart när vi lyssnade till Susanna Hintermeier, vårdenhetschef på Steriltekniska enheten och Locums projektledare Mårten Thelander.

– Vi har också haft en otroligt nära kontakt och fått bra gehör när vi har efterfrågat någonting, berättar Susanna Hintermeier, vårdenhetschef på Steriltekniska enheten.

– Jag som projektledare har sett vissa utmaningar med att bygga så nära operation. Genom att lyssna på varandra har vi hittat lösningar, förklarar Mårten Thelander, projektledare på Locum.
 
Se och lyssna till deras reflektioner kring byggnationen av Steriltekniska enheten.
 
 
Publicerad: 14 oktober 2022