locum.se

Bröstcentrums nyrenoverade lokaler ger plats för fler patienter

Efter nästan ett års ombyggnad samt renovering av ytskikt och belysning mm är de tidigare lokalerna för röntgen i byggnad 85 nu anpassade för Bröstcentrums kirurgiska och onkologiska behandlingar. Verksamheten är i full drift och har nu kapacitet för fler patienter.

Vårdenhetschef Maria Gränström och projektledare Annette Gerlach Nilsson på Bröstcentrum berättar att det känns jättebra nu när de kan fortsätta och utveckla en sammanhållen vårdkedja för deras patienter. En del mindre justeringar pågår också för att ytterligare förbättra för patienterna.

– Våra nya ändamålsenliga och anpassade lokaler ger oss äntligen möjlighet att vara mer flexibla i våra arbetssätt. Vi har också fått en bättre arbetsmiljö samt ökad tillgänglighet och patientsäkerhet, säger Annette.

 – Antalet patienter ökar kontinuerligt och vi får möjlighet till fler vårdkontakter i och med våra nya lokaler, avslutar Maria.

20230209_073613 700px.jpg
Vackra harmoniserade färger inbjuder till ett lugn i det nyrenoverade väntrummet. Inredningen valdes med omsorg för att bland annat matcha de vackra handblåsta originalfönstren från 30-talet.

20230209_073509_700px.jpg

Mönsterläggning på golvet i receptionen/väntrummet speglar hur det ser ut i taket. Ett medvetet val berättar Locums projektledare Ulrica Ericsson.

korridor_700px.jpg
Övriga ytor är uppfräschade med ny färg och har fått bättre belysning.

Publicerad: 20 februari 2023