Tre viktiga milstolpar är nådda

Vi lämnar nu över den andra av två moderna nybyggda vårdbyggnader till sjukhuset. Tre viktiga milstolpar för att kunna möta morgondagens vårdbehov är nu nådda på S:t Görans sjukhus. En ny större akutmottagning och två nya vårdbyggnader. I februari och mars kommer vårdavdelningarna att flytta in.

Idag är en stor dag, för vi lämnar över den andra av två nya moderna vårdbyggnader till vår hyresgäst Capio S:t Görans Sjukhus. Byggnaden är anpassad för akut- och intensivvård med tillhörande vårdavdelningar med enkelrum. De nya lokalarena har anpassats för att bedriva säker vård med patienten i fokus, i driftsäkra, ljusa och ändamålsenliga lokaler med ett bra inomhusklimat. En läkande miljö som också smyckats med vacker och inspirerande konst. 

Tre viktiga milstolpar för att kunna möta morgondagens vårdbehov är nu nådda på S:t Görans sjukhus. En ny större akutmottagning och två nya moderna vårdbyggnad.  Resan slutar inte här, utan vi fortsätter att bygga ut akutsjukhuset. Just nu pågår byggnationen av en ny och bättre sterilcentral och en modernare röntgenavdelning.

Fasadelement på byggnad 45

Karaktäristiskt fasadelement

 

Korridor med glaskont i form av pelare på vägg

Korridor  i entréplanet med konst av Disa Rytt

Korridor med dörrar på sidorna

Korridor på en vårdavdelning

Övervakningsrum med sikt mot intensivvårdsplatser 

Övervakningsrum på IVA, utrustningen är redo att packas upp.